Over ons

Telecomadvies Op Maat (TOM)

Telecomadvies Op Maat (TOM) is ontstaan vanuit de passie voor advies en sales. Wij nemen graag plaats naast de klant en kijken dan graag mee en adviseren vrijblijvend. Dit advies is altijd passend en gebaseerd op de wens van de klant. Zo bouwen we langdurige relaties op met onze klanten. We staan altijd voor onze klanten klaar, niks is ons te gek.

Het verkoop vak en inkoopmanagement opereren in een omgeving die voortdurend wijzigt. Denk alleen al aan Corona of de oorlog in Oekraïne. Dit heeft allemaal invloed op onze vaste kosten. Wij bewegen graag mee. Het geeft ons een kick om samen met u de juiste deal met de beste kwaliteit en voorwaarden uit de markt te halen.

Het succes van onze klanten

Onze gepassioneerde verkoop -inkoop professionals hebben jarenlange ervaring met de verkoop en inkoop van verschillende producten. We verbinden ons persoonlijke succes direct aan het succes van onze klanten, waardoor betrokkenheid en gedrevenheid gegarandeerd zijn!
Verkoop vereist heel wat vaardigheden om het verkoopteam op een efficiënte manier te leiden. Dit start met het rekruteren van de juiste mensen.

Het omschrijven van de functies het coachen van de verkoopmedewerkers, het formuleren van verkoopdoelstellingen en ontwikkelen van een adequate verkoopstrategie zijn veeleisende managementopdrachten.

Contactformulier

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Telecomadvies Op Maat

Stationsstraat 33
7101GH Winterswijk

Telefoon Klantenservice

Email Klantenservice

Kamer van Koophandel

54450225 / Telecomadvies Op Maat